iLounge | Rankingi | Ranking etui | ­čĺÖ Etui do iPhone | Ranking etui dla iPhone 12 | 12 pro
Rankingi
Alina Vasilchuk

Alina Vasilchuk ┬Ě Zaktualizowane 07/20/22

Ranking etui dla iPhone 12 | 12 pro 2022 roku

iPhone 12 | 12 PRO & MDASH; S─ů to najlepsze smartfony 2021 lat przez ich funkcjonalno┼Ť─ç i wygl─ůd. Chcesz chroni─ç swoje urz─ůdzenie przed uszkodzeniem i oszcz─Ödza─ç zdrowe jak to mo┼╝liwe ?   przygotowane dla Ciebie wyb├│r najlepszych ok┼éadek dla iPhone 12 | 12 Pro, Kto nie tylko b─Ödzie wiarygodnie chroni─ç nowy flagowy, ale tak┼╝e stylowo uzupe┼énia codzienny obraz.


Ranking etui dla iPhone 12 | 12 pro
Etui na iPhone 12 | 12 Pro

Etui na iPhone 12 | 12 Pro - iLounge

Dost─Öpny
od 33,62 zł

1. oneLounge 1Mag Bumper magsafe

5.0
Ranking iLounge
4.7
Ranking kupuj─ůcychPrzeczyta─ç opinie

cena 67,25 zł

Kupi─ç

Transparent Case OneLounge 1mag Zderzak Magsafe dla iPhone 12 | 12 Pro to najlepszy akcesorium, kt├│ry obs┼éuguje ┼éadowanie bezprzewodowe i niezawodnie chroni─ç sw├│j iPhone przed zadrapaniami i r├│┼╝nymi uszkodzeniami. Obudowa jest zaprojektowana z wysokiej jako┼Ťci materia┼éu, nie ┼Ťwieci z czasem, a ze wzgl─Ödu na przejrzyst─ů faktur─Ö zachowuje oryginalno┼Ť─ç urz─ůdzenia.

Czyta─ç wi─Öcej
S
Ostatnia opinia od Sergei.
12/20/21
Jest to jedna z najlepszych ok┼éadek, kt├│re kupi┼éem! Podj─ů┼éem zalecenia, widzia┼éem tak─ů ok┼éadk─Ö z Leshi Durineva, nie ┼╝a┼éowa┼éem nie minut─Ö!

Wszystkie opinie

Jako┼Ť─ç

oneLounge 1Mag Bumper magsafe

Zalety

  • Magsafe Compatibility
  • Ochrona przed jakimkolwiek uszkodzeniami
  • Szybka instalacja
  • przezroczysta konstrukcja
  • przyjemna do dotyku

Wady

  • Nie ochroni si─Ö z silnymi kroplami

2. Element Case OPS X3

5.0
Ranking iLounge
3.3
Ranking kupuj─ůcychPrzeczyta─ç opinie

cena 632,38 zł

Kupi─ç

Element Case Black Ops X3 dla iPhone'a 12 | 12 Pro Trwa┼éy przypadek, dzi─Öki kt├│rym tw├│j smartfon zawsze b─Ödzie bezpieczny. Ze wzgl─Ödu na stojak mechaniczny mo┼╝esz ogl─ůda─ç filmy bez pomocy. Niezawodna ochrona komory dzi─Öki przesuwnej pokrywie pokrywy.

Ochrona

Element Case OPS X3

Zalety

  • Trwa┼éa obudowa
  • Niezawodna ochrona
  • Kompatybilna z bezprzewodowym ┼éadowaniem
  • Ochrona przycisk├│w i kamer
  • stojak

Wady

  • Drogi

3. Apple Leather Case with magsafe

5.0
Ranking iLounge
5.0
Ranking kupuj─ůcychPrzeczyta─ç opinie

cena 236,12 zł

Kupi─ç

Apple Leather Case Case z Magsafe Black (MHKG3) dla iPhone'a 12 | 12 PRO Przyjemny dla materia┼éu dotykowego, kt├│ry jest bezpiecznie przymocowany w r─Ökach i nie przesuwa si─Ö. Chroni tak┼╝e przed zarysowaniami, ciosami i zm─Öczkami. Kompatybilny z bezprzewodowym ┼éadowaniem Magsafe. Na┼éaduj urz─ůdzenie szybko i wydajnie, a dzi─Öki wysokiej jako┼Ťci sk├│rze masz d┼éug─ů korzystanie z akcesori├│w.

Czyta─ç wi─Öcej

Niezawodna ochrona

Apple Leather Case with magsafe

Zalety

  • Oryginalne jab┼éko
  • jako┼Ť─ç na najwy┼╝szym poziomie
  • Minimalistic design
  • zarysowania i zarysowania ochrona
  • Kompatybilna z Magsafe

Wady

  • Nie tanie

4. Woodcessories Bumper Case

5.0
Ranking iLounge
3.6
Ranking kupuj─ůcychPrzeczyta─ç opinie

cena 184,88 zł

Kupi─ç

Kamienna si┼éa, dzi─Öki czemu iPhone nie jest ranny w ┼╝adnym upadku. Akcesoria by┼éa certyfikowana i zdolna do wytrzymania spadku spadku z wysoko┼Ťci 1,8 metra. Pomimo swojej si┼éy sprawa jest lekka, cienka i nie daje dodatkowych wymiar├│w.

Ochrona w strajkach.

Woodcessories Bumper Case

Zalety

  • Niezawodna ochrona
  • wysoka rezystancja
  • Pi─Ökna konstrukcja
  • Kompatybilna z bezprzewodowym ┼éadowaniem

Wady

  • Brak ochrony komory

5. oneLounge 1Mag Pro MagSafe

5.0
Ranking iLounge
4.7
Ranking kupuj─ůcychPrzeczyta─ç opinie

cena 67,25 zł

Kupi─ç

OneLounge 1mag Pro Magsafe Black Case na iPhone 12 | 12 Pro jest kompatybilny z ┼éaduj─ůcym magisafe i ochroni przed zadrapaniami, wstrz─ůsami i r├│┼╝nymi uszkodzeniami. Pow┼éoka matowa, kt├│ra jest przyjemna dla dotyku i co najwa┼╝niejsze od wysokiej jako┼Ťci materia┼é├│w. Akcesoria doskonale kompatybilne iPhone 12 | 12 PRO.

A
Ostatnia opinia od Aleksander.
11/11/21
Bardzo lekkie, ochrona jest dobra. Jako┼Ť─ç jest w porz─ůdku. Magnes jest silny, dobrze trzyma telefon na uchwycie samochodowym.

Wszystkie opinie

Jako┼Ť─ç

oneLounge 1Mag Pro MagSafe

Zalety

  • Przyjemny dla dotyku
  • Kompatybilno┼Ť─ç Magsafe
  • Niezawodna ochrona
  • wysokiej jako┼Ťci materia┼éy
  • nie przesuwa si─Ö w r─Öku
  • zapisuje oryginalno┼Ť─ç iPhone
  • ┼éatwa instalacja

Wady

  • Nie ochroni si─Ö z silnymi kroplami

6. Redpepper Waterproof Case

4.9
Ranking iLounge
4.8
Ranking kupuj─ůcychPrzeczyta─ç opinie

cena 87,38 zł

Kupi─ç

Wodoodporna skrzynka Redpepper Wodoodporna obudowa do iPhone'a 12, kt├│ra ochroni przed wilgoci─ů. Taki akcesorium jest idealny do zaj─Ö─ç na ┼Ťwie┼╝ym powietrzu w pobli┼╝u wody lub gdzie┼Ť w g├│rach. Maksymalna ochrona przed wilgoci─ů, kurzem i brudem 360 stopni.

Y
Ostatnia opinia od Yuri.
03/15/21
Wodoodporna obudowa redpepper. Używam telefonu w wodoodpornym trenerze Redpepper dla iPhone'a 12 przez ponad tydzień.
Zadowolony z 100%.
Ale stale go nosisz, jak dla mnie, nie ma sensu.
Kupi┼éem wy┼é─ůcznie do nurkowania z nim.
Nale┼╝y zauwa┼╝y─ç, ┼╝e futera┼é z tworzywa sztucznego, po obu stronach filmu, a nie szk┼éa, jak my┼Ťlisz ze zdj─Öciem zdj─Öcia.
Sprawa jest do┼Ť─ç bardzo zwi─Ökszaj─ůca rozmiar telefonu.
Na przykład mój iPhone 7 plus
W zwyk┼éym przypadku, taki sam rozmiar jak iPhone 12 z pokryw─ů redpepper.
Do instrukcji ok┼éadki w j─Özyku angielskim. Obowi─ůzkowe do odczytu.
Na bie┼╝─ůco nosz─Ö telefon w konwencjonalnej os┼éonie z foli─ů ochronn─ů (nie by─ç skonfigurowanym z szklan─ů ochronn─ů, folia jest znacznie cie┼äsza).
Kiedy trzeba p┼éywa─ç z telefonem, zdejmuj─Ö zwyk┼é─ů ok┼éadk─Ö, nosz─Ö wodoodporn─ů w telefonie z filmem i wszystko dzia┼éa dobrze.
Instrukcje wskazuj─ů, ┼╝e w telefonie nie powinno by─ç szk┼éa ochronnego, dzia┼éa dobrze z foli─ů.


Wszystkie opinie

Wodoodporny

Redpepper Waterproof Case

Zalety

  • Niezawodna ochrona
  • wysoka czu┼éo┼Ť─ç
  • Bezprzewodowe ┼éadowanie

Wady

  • Nie do sta┼éego u┼╝ycia

7. iLoungeMax Otter + Pop Symmetry Series

4.9
Ranking iLounge
5.0
Ranking kupuj─ůcychPrzeczyta─ç opinie

cena 71,12 zł

Kupi─ç

Odporny na wstrz─ůsy stojak pokrywy (z Popsert) Iloungemax Otiter + Pop Symetria Series Black dla iPhone 12 | 12 PRO Ochrona przed uszkodzeniem, istnieje r├│wnie┼╝ popsock do niego, kt├│ry mo┼╝e by─ç u┼╝ywany jako stojak i wygodnie trzymany w r─Öku.

Wygodna

iLoungeMax Otter + Pop Symmetry Series

Zalety

  • Zabezpieczenie
  • Niezawodny materia┼é
  • Kompatybilny z ┼éadowaniem bezprzewodowym

Wady

  • Bez popsack traci formularz

8. iLoungeMax Case-Stand

4.9
Ranking iLounge
5.0
Ranking kupuj─ůcychPrzeczyta─ç opinie

cena 33,62 zł

Kupi─ç

Stojak przypadku z uchwytem Iloungemax Case-Stand Yellow dla iPhone'a 12 | 12 Pro - Jasny akcesorium uzupe┼éni Tw├│j obraz. S─ů w r├│┼╝nych kolorach. Jest w stanie zachowa─ç oryginalno┼Ť─ç urz─ůdzenia i niezawodnie chroni─ç przed uszkodzeniami mechanicznymi. Z ty┼éu znajduje si─Ö stojak, kt├│ry mo┼╝e by─ç u┼╝ywany jako p─Ötla pod r─Ök─ů.

C
Ostatnia opinia od Catherine Olhovik.
06/23/21
Zachwycony Dzi─Ökujemy za szybk─ů dostaw─Ö, a dla mojej marze┼ä !!! Kupi┼éem ┼╝├│┼éty, troch─Ö p├│┼║niej, kolejna b─Ödzie zmiana !!! Sprawa wygodna wi─Öcej ni┼╝ !!!

Wszystkie opinie

Funkcjonalny

iLoungeMax Case-Stand

Zalety

  • Bright
  • Niezawodna ochrona
  • wysokiej jako┼Ťci materia┼é
  • z stojakiem

Wady

  • Nie chroni aparatu

9. Case-Mate Tough Groove Iridescent

4.8
Ranking iLounge
3.7
Ranking kupuj─ůcychPrzeczyta─ç opinie

cena 211,12 zł

Kupi─ç

Case-mate Twarde rowek opalizuj─ůcy na iPhone 12 | 12 pro ochronnej pokrywy, kt├│ra nie odejdzie bez uwagi. Podkre┼Ťli twoj─ů indywidualno┼Ť─ç i zabezpieczy urz─ůdzenie przed uszkodzeniem. Misropel to globalna technologia, aby chroni─ç pokryw─Ö przed mikrobami.

Projekt

Case-Mate Tough Groove Iridescent

Zalety

  • Wytrzymuje spada z wysoko┼Ťci 3 metr├│w
  • cienk─ů tekstur─Ö
  • pi─Ökna konstrukcja
  • pow┼éoka antybakteryjna
  • zarysowania i ochrona przed duszno┼Ťci─ů

Wady

  • Nie tanie

10. Raptic Defense Air

4.8
Ranking iLounge
5.0
Ranking kupuj─ůcychPrzeczyta─ç opinie

cena 112,38 zł

Kupi─ç

Specjalnie zaprojektowany akcesoria do iPhone'a 12 | 12 Pro - krótka sprawa Rapic Defense Air Blue Gradient. Całkowicie otacza cały iPhone'a, ten zarysowani i nagły spada.

W
Ostatnia opinia od Wiktoria
04/01/21
┼Üwietny przypadek Doskona┼éy przypadek z wysokiej jako┼Ťci materia┼é├│w, wk┼éadki aluminiowe, tak, jest. Dok┼éadnie przylegaj─ůcy, doskonale siedzia┼é przez telefon, aby usun─ů─ç, konieczne jest weryfikacj─Ö, ale osobi┼Ťcie bardzo mi si─Ö podoba! Zapakowany w markowe pude┼éko. Czy szybko!
Cena uzasadnia jako┼Ť─ç. Akcesoria jab┼ékowe nie mog─ů by─ç tanie. :)

Wszystkie opinie

Wygodna

Raptic Defense Air

Zalety

  • Nowoczesny design
  • Niezawodna ochrona
  • precyzyjne wyci─Öcia
  • s─ů wk┼éadki aluminiowe

Wady

  • Nie ┼éatwe usuwanie

Ranking etui dla iPhone 12 | 12 pro : đóđżđ┐-10 najbardziej popularnych - 2022 roku

Nazwa Tytu┼é Wy┼Ťwietlenia Ranking Cena, z┼é
Przezroczyste etui oneLounge 1Mag Bumper MagSafe do iPhone 12 | 12 Pro oneLounge 1Mag Bumper magsafe Jako┼Ť─ç 21735 5.0 z 5 67
Etui pancerne Element Case Black OPS X3 dla iPhone 12 | 12 Pro Element Case OPS X3 Ochrona 9981 5.0 z 5 632
Czarna sk├│rzana etui Apple Leather Case with MagSafe Black (MHKG3) dla iPhone 12 | 12 Pro Apple Leather Case with magsafe Niezawodna ochrona 10213 5.0 z 5 236
Etui wykonane z kamienia naturalnego Woodcessories Bumper Etui Stone Camo Gray dla iPhone 12 | 12 Pro Woodcessories Bumper Case Ochrona w strajkach. 7451 5.0 z 5 184
Etui oneLounge 1Mag Pro MagSafe Black do iPhone 12 | 12 Pro oneLounge 1Mag Pro MagSafe Jako┼Ť─ç 16446 5.0 z 5 67
Wodoszczelne etui Redpepper Waterproof Case dla iPhone 12 Redpepper Waterproof Case Wodoodporny 20936 4.9 z 5 87
Wstrz─ůsy stojak pokrywy (z popopsetem) iLoungeMax Otter + Pop Symmetry Series Black dla iPhone 12 | 12 Pro iLoungeMax Otter + Pop Symmetry Series Wygodna 4606 4.9 z 5 71
Stojak na pokrycie z uchwytem iLoungeMax Case-Stand Yellow dla iPhone 12 | 12 Pro iLoungeMax Case-Stand Funkcjonalny 2186 4.9 z 5 33
Etui pancerne Case-Mate Tough Groove Iridescent dla iPhone 12 | 12 Pro Case-Mate Tough Groove Iridescent Projekt 2698 4.8 z 5 211
Etui pancerne Raptic Defense Air Blue Gradient dla iPhone 12 | 12 Pro Raptic Defense Air Wygodna 4679 4.8 z 5 112

Kupi─ç Etui na iPhone 12 | 12 Pro w iLounge


Bezpe─Źnost a v├Żkon iPhone 12 12 Pro Z├ívis├ş na tom, jak pe─Źliv─Ť se budete vztahovat k za┼Ö├şzen├ş. Bohu┼żel v┼íak na┼íe opatrnost nen├ş v┼żdy rozhoduj├şc├şm faktorem. To je d┼»vod, pro─Ź tv┼»rci r┼»zn├Żch zna─Źek neust├íle vyv├şjej├ş mnoho dopl┼łk┼» (ob├ílek) -ochrann├ę, anti -stupnice, ultra -ten, vodot─Ťsn├ę. Pro v├ís byste si m─Ťli vybrat ten, kter├Ż odpov├şd├í nejv├şce va┼íich pot┼Öeb. Nev├şte, jak├Ż druh ochrann├ęho krytu si vybrat?

V na┼íem internetov├ęm obchod─Ť si m┼»┼żete vybrat p┼Öesn─Ť pro iPhone, kter├Ż uzav┼Öe v┼íechny va┼íe pot┼Öeby, a tak├ę zakoupit tento p┼Öiv├şt├ín├ş iPhone 12 nebo iPhone 12 Pro za p┼Ö├şznivou cenu.




Etui na iPhone 12 | 12 Pro: Ranking marki


Brakuje
czego┼Ť w TOP?
Udost─Öpnij