iLounge | Rankingi | Ranking etui | 💙 Etui do iPhone | Ranking etui dla iPhone 12 | 12 pro
Rankingi
Alina Vasilchuk

Alina Vasilchuk · Zaktualizowane 07/20/22

Ranking etui dla iPhone 12 | 12 pro 2023 roku

iPhone 12 | 12 PRO & MDASH; Są to najlepsze smartfony 2021 lat przez ich funkcjonalność i wygląd. Chcesz chronić swoje urządzenie przed uszkodzeniem i oszczędzać zdrowe jak to możliwe ?   przygotowane dla Ciebie wybór najlepszych okładek dla iPhone 12 | 12 Pro, Kto nie tylko będzie wiarygodnie chronić nowy flagowy, ale także stylowo uzupełnia codzienny obraz.


Ranking etui dla iPhone 12 | 12 pro
Etui na iPhone 12 | 12 Pro

Etui na iPhone 12 | 12 Pro - iLounge

Dostępny
od 32,02 zł

1. oneLounge 1Mag Bumper magsafe

5.0
Ranking iLounge
4.7
Ranking kupującychPrzeczytać opinie

cena 72,50

Kupić
zostało się 3 шт.

Transparent Case OneLounge 1mag Zderzak Magsafe dla iPhone 12 | 12 Pro to najlepszy akcesorium, który obsługuje ładowanie bezprzewodowe i niezawodnie chronić swój iPhone przed zadrapaniami i różnymi uszkodzeniami. Obudowa jest zaprojektowana z wysokiej jakości materiału, nie świeci z czasem, a ze względu na przejrzystą fakturę zachowuje oryginalność urządzenia.

Czytać więcej
S
Ostatnia opinia od Sergei.
12/20/21
Jest to jedna z najlepszych okładek, które kupiłem! Podjąłem zalecenia, widziałem taką okładkę z Leshi Durineva, nie żałowałem nie minutę!

Wszystkie opinie

Jakość

oneLounge 1Mag Bumper magsafe

Zalety

  • Magsafe Compatibility
  • Ochrona przed jakimkolwiek uszkodzeniami
  • Szybka instalacja
  • przezroczysta konstrukcja
  • przyjemna do dotyku

Wady

  • Nie ochroni się z silnymi kroplami

2. Element Case OPS X3

5.0
Ranking iLounge
3.5
Ranking kupującychPrzeczytać opinie

cena 511,79

Kupić
zostało się 1 шт.

Element Case Black Ops X3 dla iPhone'a 12 | 12 Pro Trwały przypadek, dzięki którym twój smartfon zawsze będzie bezpieczny. Ze względu na stojak mechaniczny możesz oglądać filmy bez pomocy. Niezawodna ochrona komory dzięki przesuwnej pokrywie pokrywy.

Ochrona

Element Case OPS X3

Zalety

  • Trwała obudowa
  • Niezawodna ochrona
  • Kompatybilna z bezprzewodowym ładowaniem
  • Ochrona przycisków i kamer
  • stojak

Wady

  • Drogi

3. Apple Leather Case with magsafe

5.0
Ranking iLounge
3.8
Ranking kupującychPrzeczytać opinie

cena 237,98

Kupić

Apple Leather Case Case z Magsafe Black (MHKG3) dla iPhone'a 12 | 12 PRO Przyjemny dla materiału dotykowego, który jest bezpiecznie przymocowany w rękach i nie przesuwa się. Chroni także przed zarysowaniami, ciosami i zmęczkami. Kompatybilny z bezprzewodowym ładowaniem Magsafe. Naładuj urządzenie szybko i wydajnie, a dzięki wysokiej jakości skórze masz długą korzystanie z akcesoriów.

Czytać więcej

Niezawodna ochrona

Apple Leather Case with magsafe

Zalety

  • Oryginalne jabłko
  • jakość na najwyższym poziomie
  • Minimalistic design
  • zarysowania i zarysowania ochrona
  • Kompatybilna z Magsafe

Wady

  • Nie tanie

4. Woodcessories Bumper Case

5.0
Ranking iLounge
3.6
Ranking kupującychPrzeczytać opinie

cena 176,07

Kupić

Kamienna siła, dzięki czemu iPhone nie jest ranny w żadnym upadku. Akcesoria była certyfikowana i zdolna do wytrzymania spadku spadku z wysokości 1,8 metra. Pomimo swojej siły sprawa jest lekka, cienka i nie daje dodatkowych wymiarów.

Ochrona w strajkach.

Woodcessories Bumper Case

Zalety

  • Niezawodna ochrona
  • wysoka rezystancja
  • Piękna konstrukcja
  • Kompatybilna z bezprzewodowym ładowaniem

Wady

  • Brak ochrony komory

5. oneLounge 1Mag Pro MagSafe

5.0
Ranking iLounge
4.6
Ranking kupującychPrzeczytać opinie

cena 89,17

Kupić
zostało się 3 шт.

OneLounge 1mag Pro Magsafe Black Case na iPhone 12 | 12 Pro jest kompatybilny z ładującym magisafe i ochroni przed zadrapaniami, wstrząsami i różnymi uszkodzeniami. Powłoka matowa, która jest przyjemna dla dotyku i co najważniejsze od wysokiej jakości materiałów. Akcesoria doskonale kompatybilne iPhone 12 | 12 PRO.

A
Ostatnia opinia od Aleksander.
11/11/21
Bardzo lekkie, ochrona jest dobra. Jakość jest w porządku. Magnes jest silny, dobrze trzyma telefon na uchwycie samochodowym.

Wszystkie opinie

Jakość

oneLounge 1Mag Pro MagSafe

Zalety

  • Przyjemny dla dotyku
  • Kompatybilność Magsafe
  • Niezawodna ochrona
  • wysokiej jakości materiały
  • nie przesuwa się w ręku
  • zapisuje oryginalność iPhone
  • łatwa instalacja

Wady

  • Nie ochroni się z silnymi kroplami

6. Redpepper Waterproof Case

4.9
Ranking iLounge
4.8
Ranking kupującychPrzeczytać opinie

cena 83,21

Kupić

Wodoodporna skrzynka Redpepper Wodoodporna obudowa do iPhone'a 12, która ochroni przed wilgocią. Taki akcesorium jest idealny do zajęć na świeżym powietrzu w pobliżu wody lub gdzieś w górach. Maksymalna ochrona przed wilgocią, kurzem i brudem 360 stopni.

Y
Ostatnia opinia od Yuri.
03/15/21
Wodoodporna obudowa redpepper. Używam telefonu w wodoodpornym trenerze Redpepper dla iPhone'a 12 przez ponad tydzień.
Zadowolony z 100%.
Ale stale go nosisz, jak dla mnie, nie ma sensu.
Kupiłem wyłącznie do nurkowania z nim.
Należy zauważyć, że futerał z tworzywa sztucznego, po obu stronach filmu, a nie szkła, jak myślisz ze zdjęciem zdjęcia.
Sprawa jest dość bardzo zwiększająca rozmiar telefonu.
Na przykład mój iPhone 7 plus
W zwykłym przypadku, taki sam rozmiar jak iPhone 12 z pokrywą redpepper.
Do instrukcji okładki w języku angielskim. Obowiązkowe do odczytu.
Na bieżąco noszę telefon w konwencjonalnej osłonie z folią ochronną (nie być skonfigurowanym z szklaną ochronną, folia jest znacznie cieńsza).
Kiedy trzeba pływać z telefonem, zdejmuję zwykłą okładkę, noszę wodoodporną w telefonie z filmem i wszystko działa dobrze.
Instrukcje wskazują, że w telefonie nie powinno być szkła ochronnego, działa dobrze z folią.


Wszystkie opinie

Wodoodporny

Redpepper Waterproof Case

Zalety

  • Niezawodna ochrona
  • wysoka czułość
  • Bezprzewodowe ładowanie

Wady

  • Nie do stałego użycia

7. iLoungeMax Otter + Pop Symmetry Series

4.9
Ranking iLounge
5.0
Ranking kupującychPrzeczytać opinie

cena 67,74

Kupić

Odporny na wstrząsy stojak pokrywy (z Popsert) Iloungemax Otiter + Pop Symetria Series Black dla iPhone 12 | 12 PRO Ochrona przed uszkodzeniem, istnieje również popsock do niego, który może być używany jako stojak i wygodnie trzymany w ręku.

Wygodna

iLoungeMax Otter + Pop Symmetry Series

Zalety

  • Zabezpieczenie
  • Niezawodny materiał
  • Kompatybilny z ładowaniem bezprzewodowym

Wady

  • Bez popsack traci formularz

8. iLoungeMax Case-Stand

4.9
Ranking iLounge
5.0
Ranking kupującychPrzeczytać opinie

cena 32,02

Kupić

Stojak przypadku z uchwytem Iloungemax Case-Stand Yellow dla iPhone'a 12 | 12 Pro - Jasny akcesorium uzupełni Twój obraz. Są w różnych kolorach. Jest w stanie zachować oryginalność urządzenia i niezawodnie chronić przed uszkodzeniami mechanicznymi. Z tyłu znajduje się stojak, który może być używany jako pętla pod ręką.

C
Ostatnia opinia od Catherine Olhovik.
06/23/21
Zachwycony Dziękujemy za szybką dostawę, a dla mojej marzeń !!! Kupiłem żółty, trochę później, kolejna będzie zmiana !!! Sprawa wygodna więcej niż !!!

Wszystkie opinie

Funkcjonalny

iLoungeMax Case-Stand

Zalety

  • Bright
  • Niezawodna ochrona
  • wysokiej jakości materiał
  • z stojakiem

Wady

  • Nie chroni aparatu

9. Case-Mate Tough Groove Iridescent

4.8
Ranking iLounge
3.7
Ranking kupującychPrzeczytać opinie

cena 201,07

Kupić
zostało się 1 шт.

Case-mate Twarde rowek opalizujący na iPhone 12 | 12 pro ochronnej pokrywy, która nie odejdzie bez uwagi. Podkreśli twoją indywidualność i zabezpieczy urządzenie przed uszkodzeniem. Misropel to globalna technologia, aby chronić pokrywę przed mikrobami.

Projekt

Case-Mate Tough Groove Iridescent

Zalety

  • Wytrzymuje spada z wysokości 3 metrów
  • cienką teksturę
  • piękna konstrukcja
  • powłoka antybakteryjna
  • zarysowania i ochrona przed dusznością

Wady

  • Nie tanie

10. Raptic Defense Air

4.8
Ranking iLounge
5.0
Ranking kupującychPrzeczytać opinie

cena 107,02

Kupić

Specjalnie zaprojektowany akcesoria do iPhone'a 12 | 12 Pro - krótka sprawa Rapic Defense Air Blue Gradient. Całkowicie otacza cały iPhone'a, ten zarysowani i nagły spada.

W
Ostatnia opinia od Wiktoria
04/01/21
Świetny przypadek Doskonały przypadek z wysokiej jakości materiałów, wkładki aluminiowe, tak, jest. Dokładnie przylegający, doskonale siedział przez telefon, aby usunąć, konieczne jest weryfikację, ale osobiście bardzo mi się podoba! Zapakowany w markowe pudełko. Czy szybko!
Cena uzasadnia jakość. Akcesoria jabłkowe nie mogą być tanie. :)

Wszystkie opinie

Wygodna

Raptic Defense Air

Zalety

  • Nowoczesny design
  • Niezawodna ochrona
  • precyzyjne wycięcia
  • są wkładki aluminiowe

Wady

  • Nie łatwe usuwanie

Ranking etui dla iPhone 12 | 12 pro : Топ-10 najbardziej popularnych - 2023 roku

Nazwa Tytuł Wyświetlenia Ranking Cena, zł
Przezroczyste etui oneLounge 1Mag Bumper MagSafe do iPhone 12 | 12 Pro oneLounge 1Mag Bumper magsafe Jakość 26588 5.0 z 5 72
Etui pancerne Element Case Black OPS X3 dla iPhone 12 | 12 Pro Element Case OPS X3 Ochrona 14391 5.0 z 5 511
Czarna skórzana etui Apple Leather Case with MagSafe Black (MHKG3) dla iPhone 12 | 12 Pro Apple Leather Case with magsafe Niezawodna ochrona 12580 5.0 z 5 237
Etui wykonane z kamienia naturalnego Woodcessories Bumper Etui Stone Camo Gray dla iPhone 12 | 12 Pro Woodcessories Bumper Case Ochrona w strajkach. 7973 5.0 z 5 176
Etui oneLounge 1Mag Pro MagSafe Black do iPhone 12 | 12 Pro oneLounge 1Mag Pro MagSafe Jakość 28359 5.0 z 5 89
Wodoszczelne etui Redpepper Waterproof Case dla iPhone 12 Redpepper Waterproof Case Wodoodporny 21494 4.9 z 5 83
Wstrząsy stojak pokrywy (z popopsetem) iLoungeMax Otter + Pop Symmetry Series Black dla iPhone 12 | 12 Pro iLoungeMax Otter + Pop Symmetry Series Wygodna 6669 4.9 z 5 67
Stojak na pokrycie z uchwytem iLoungeMax Case-Stand Yellow dla iPhone 12 | 12 Pro iLoungeMax Case-Stand Funkcjonalny 2444 4.9 z 5 32
Etui pancerne Case-Mate Tough Groove Iridescent dla iPhone 12 | 12 Pro Case-Mate Tough Groove Iridescent Projekt 2984 4.8 z 5 201
Etui pancerne Raptic Defense Air Blue Gradient dla iPhone 12 | 12 Pro Raptic Defense Air Wygodna 5074 4.8 z 5 107

Kupić Etui na iPhone 12 | 12 Pro w iLounge


Bezpečnost a výkon iPhone 12 12 Pro Závisí na tom, jak pečlivě se budete vztahovat k zařízení. Bohužel však naše opatrnost není vždy rozhodujícím faktorem. To je důvod, proč tvůrci různých značek neustále vyvíjejí mnoho doplňků (obálek) -ochranné, anti -stupnice, ultra -ten, vodotěsné. Pro vás byste si měli vybrat ten, který odpovídá nejvíce vašich potřeb. Nevíte, jaký druh ochranného krytu si vybrat?

V našem internetovém obchodě si můžete vybrat přesně pro iPhone, který uzavře všechny vaše potřeby, a také zakoupit tento přivítání iPhone 12 nebo iPhone 12 Pro za příznivou cenu.




Etui na iPhone 12 | 12 Pro: Ranking marki


Brakuje
czegoś w TOP?
Udostępnij