iLounge | Rankingi | ­čĺÖ Ranking gad┼╝ety | Ranking rysik dla iPad
Rankingi
Sophia Stark

Sophia Stark ┬Ě Zaktualizowane 06/03/22

Ranking rysik dla iPad 2022 roku

Wybieramy wysokiej jako┼Ťci rysika do iPad. Zebrali┼Ťmy najlepsze wed┼éug recenzji, ceny i rankingu.  



Ranking rysik dla iPad
Rysik do telefonu | tabletu | iPad

Rysik do telefonu | tabletu | iPad - iLounge

Dost─Öpny
od 77,79 zł

1. Apple Pencil 2 (MU8F2)

5
Ranking iLounge
4.2
Ranking kupuj─ůcychPrzeczyta─ç opinie

cena 681,69 zł

Kupi─ç

Rysik Apple Pencil 2 jest perfekcyjny co do piksela i idealny do wszelkiego rodzaju pracy: rysowania, pisania notatek i przesy┼éania wiadomo┼Ťci. Teraz b─Ödziesz m├│g┼é zmienia─ç narz─Ödzia do wprowadzania tekstu, klikaj─ůc dwukrotnie. Za pomoc─ů wbudowanych magnes├│w rysik jest mocowany do obudowy tabletu jednym ruchem. A po ÔÇ×przyklejeniuÔÇŁ do urz─ůdzenia ┼éadunek automatycznie zaczyna si─Ö ┼éadowa─ç. Prawie niezauwa┼╝alne op├│┼║nienie wpisanie i doskona┼éa dok┼éadno┼Ť─ç pikseli zapewniaj─ů znajome uczucie pisania lub rysowania o┼é├│wkiem na akruszu.

Czyta─ç wi─Öcej
I
Ostatnia opinia od Ira.
02/09/21
Rysik Przez jeden dzień używali i po prostu zakochali się w tym rysiku :)

Wszystkie opinie

Najlepszy wyb├│r

Apple Pencil 2 (MU8F2)

Zalety

  • Dok┼éadno┼Ť─ç co do pikseli
  • Mocowanie magnetyczne
  • Bezprzewodowe po┼é─ůczenie
  • Niewidoczne op├│┼║nienie wprowadzania
  • Minimalistyczny design
  • Wygodne ┼éadowanie

Wady

  • Ograniczona kompatybilno┼Ť─ç
  • Stosunkowo wysoka cena

2. ESR Digital Pencil

4,5
Ranking iLounge
3.7
Ranking kupuj─ůcychPrzeczyta─ç opinie

cena 142,73 zł

Kupi─ç

┼üadny, niedrogi rysik dla tych, kt├│rzy nie chc─ů wydawa─ç na oryginalny Apple Pencil. Zewn─Ötrznie jest bardzo podobny do rysika jab┼ékowego, ale jednocze┼Ťnie ma kilka istotnych r├│┼╝nic: jedn─ů z nieprzyjemnych jest brak reakcji na przyciskanie. Jednocze┼Ťnie rysik dobrze zachowuje si─Ö z okre┼Ťlonymi iPadami i nie wymaga ponownego pod┼é─ůczenia.

S
Ostatnia opinia od Sofia
01/06/22
Powiedz mi, czy rysik działa z iPad Pro (11? Cal) (2-1r generacji)?

Wszystkie opinie

Dobra kompatybilno┼Ť─ç

ESR Digital Pencil

Zalety

  • Dost─Öpna cena
  • Podobie┼ästwo z rysikiem Apple
  • Kompatybilno┼Ť─ç z nowymi modelami
  • Kompaktowy rozmiar

Wady

  • Nie reaguje na moc naci┼Ťni─Öcia
  • Plastikowa ko┼äc├│wka
  • Brak mocowania magnetycznego

3. ESR Digital Stylus Attachment

4,4
Ranking iLounge
4.0
Ranking kupuj─ůcychPrzeczyta─ç opinie

cena 172,60 zł

Kupi─ç

Kolejny rysik producenta ESR, na kt├│ry powiniene┼Ť zwr├│ci─ç uwag─Ö. Jest prosty, ┼éatwy do rysowania, dobrze radzi sobie z zadaniami zwi─ůzanymi z rysowaniem i pisaniem, doskonale ┼é─ůczy si─Ö ze wskazanymi modelami iPad, ma nawet mocowanie magnetyczne, takie jak ┼éadowanie Apple Pencil 2. Jednocze┼Ťnie nie reaguje na si┼é─Ö nacisku, a jedynie na k─ůt nachylenia, jest r├│wnie┼╝ sprzedawany bez ┼éadowarki bezprzewodowej.

Czyta─ç wi─Öcej
A
Ostatnia opinia od Aleksander. Zweryfikowany nabywca
04/16/21
Stylus ESR Digital Stylus O┼é├│wek Magnetyczny za┼é─ůcznik do iPada Kupi┼éem ten rysik.
W opisie nie jest dok┼éadno┼Ťci─ů ... W┼é─ůcza go nie dotyka przycisku i jest na nim przycisk
Po stronie rysika ....
Dzi─Öki iPad Pro 11 2020 biegnie bez Bluetooth ....
Narysuj wygodnie ...
Ale nie wszystkie funkcje działa ... Panel Dock nie otwiera ...
Najwy┼╝sza kurtyna, gdzie ikony wi fi i jasno┼Ť─ç nie otwieraj─ů si─Ö
..... do końca nie jest w pełni kompatybilny
Wniosek o przysz┼éych nabywc├│w sprawiaj─ů, ┼╝e jego natywne zdj─Öcie i fakt, ┼╝e nie wys┼éa┼ée┼Ť nie je┼Ť─ç prawdziwych ...
Str.s. Jest to ┼éatwe do ┼Ťwi┼ä .... Przewr├│ci┼é si─Ö w Safari ...
Ale z pe┼én─ů kompatybilno┼Ťci─ů z oryginalnym rysikiem nie ma ...


Wszystkie opinie

Prawie jak jabłko

ESR Digital Stylus Attachment

Zalety

  • Mocowanie magnetyczne
  • W zestawie jest ko┼äc├│wka
  • Wygodny do trzymania w d┼éoni

Wady

  • Nie reaguje na si┼é─Ö nacisku
  • Brak ┼éadowarki bezprzewodowej

4. Apple Pencil (MK0C2)

4,3
Ranking iLounge
3.6
Ranking kupuj─ůcychPrzeczyta─ç opinie

cena 545,32 zł

Kupi─ç

Pierwsza generacja rysika Apple jest nadal aktualna dla niekt├│rych modeli iPad, kt├│re nie s─ů kompatybilne z bardziej zaawansowan─ů wersj─ů. Oczywi┼Ťcie, jak na oryginalne urz─ůdzenie, cena mo┼╝e nie by─ç do ko┼äca uzasadniona, bior─ůc pod uwag─Ö funkcje, jakie oferuje rysik. Niemniej jednak, je┼Ťli potrzebujesz dok┼éadnie oryginalnej wersji, to czemu nie?

Świetny wybór

Apple Pencil (MK0C2)

Zalety

  • Oryginalny
  • ┼üadny b┼éyszcz─ůcy materia┼é
  • Wygodny w u┼╝yciu
  • Sterowanie si┼é─ů nacisku
  • Blokowanie dowolnych ruch├│w

Wady

  • Do┼Ť─ç drogi

5. Penoval Pencil Palm Rejection

4
Ranking iLounge
3.3
Ranking kupuj─ůcychPrzeczyta─ç opinie

cena 151,82 zł

Kupi─ç

Minimalistyczny rysik, kt├│ry mo┼╝e pracowa─ç do 12 godzin w trybie offline. Ze wzgl─Ödu na imponuj─ůc─ů bateri─Ö wydaje si─Ö by─ç do┼Ť─ç mocnym konkurentem nawet dla Apple Pencil. Rysik nie wsp├│┼épracuje jednak ze wszystkimi iPadami, wi─Öc trzeba to wzi─ů─ç pod uwag─Ö.

Gładkie linie

Penoval Pencil Palm Rejection

Zalety

  • Prosta konstrukcja
  • Do 12 godzin pracy
  • Szybkie po┼é─ůczenie

Wady

  • Nie najwygodniejsza ko┼äc├│wka

6. ESR Digital Stylus

3,9
Ranking iLounge
3.1
Ranking kupuj─ůcychPrzeczyta─ç opinie

cena 136,23 zł

Kupi─ç

Ten rysik ESR jest prosty w konstrukcji, mo┼╝e wytrzyma─ç do 10 godzin i automatycznie wy┼é─ůcza si─Ö, je┼Ťli nie jest u┼╝ywany przez ponad 30 minut. Jednocze┼Ťnie jest jedna istotna wada, ko┼äc├│wka rysika wykonana jest z aluminium. Dlatego interakcja z ekranem iPad bez szk┼éa ochronnego lub folii mo┼╝e spowodowa─ç uszkodzenie wy┼Ťwietlacza.

V
Ostatnia opinia od Volodya.
04/21/21
Stilusr. STLUS PricauĐö na trybach SIM, Bluetuza Nema, je┼Ťli Pisheh Abo MalyĐösh Tochi Tormuza, zarz─ůdzanie zapalniczk─ů, chiming palcem.

Wszystkie opinie

Wysoka czu┼éo┼Ť─ç

ESR Digital Stylus

Zalety

  • Do 10 godzin pracy
  • Autowy┼é─ůczenie po 30 minutach

Wady

  • Metalowa ko┼äc├│wka

7. SwitchEasy Easy Pencil Pro

3,5
Ranking iLounge
3.6
Ranking kupuj─ůcychPrzeczyta─ç opinie

cena 208,96 zł

Kupi─ç

Wygodny i kompaktowy rysik z imponuj─ůc─ů ┼╝ywotno┼Ťci─ů baterii do 20 godzin. Automatycznie przechodzi w tryb oszcz─Ödzania energii, ┼éaduje si─Ö przez USB-C, obs┼éuguje blokowanie dowolnych klikni─Ö─ç i jest doskonale kompatybilny z iPad IOS 13.

L
Ostatnia opinia od Lidia.
02/23/21
Kupowanie rysika Stylus jest bardzo zadowolony. Szybko dostarczone, dzia┼éa ┼Ťwietnie, reakcja rysika jest dobra. Za twoje pieni─ůdze tylko sukces ??????? Polecam ??

Wszystkie opinie

Trwałe materiały

SwitchEasy Easy Pencil Pro

Zalety

  • Do 20 godzin u┼╝ytkowania
  • Tryb oszcz─Ödzania energii
  • Port do ┼éadowarki USB-C
  • Obs┼éuga Palm Rejection

Wady

  • Brak ┼éadowarki bezprzewodowej

8. Adonit Note+

3
Ranking iLounge
3.9
Ranking kupuj─ůcychPrzeczyta─ç opinie

cena 332,34 zł

Kupi─ç

Praktyczny rysik wyprodukowany przez firm─Ö Adonit - jednego z wiod─ůcych producent├│w wysokiej jako┼Ťci akcesori├│w do iPad. Ma 2048 poziom├│w czu┼éo┼Ťci, dzi─Öki czemu podczas rysowania linie wychodz─ů bardzo g┼éadko. ┼üadowanie odbywa si─Ö przez port USB-C, a ponadto mo┼╝esz skonfigurowa─ç w┼éasne gesty do sterowania.

Drive Gesty.

Adonit Note+

Zalety

  • Ustawianie gest├│w
  • 2048 poziom├│w czu┼éo┼Ťci
  • ┼üadowanie przez USB-C
  • Wska┼║nik po┼é─ůczenia

Wady

  • Trudno znale┼║─ç ko┼äc├│wk─Ö

9. Adonit Ink

2,5
Ranking iLounge
5.0
Ranking kupuj─ůcychPrzeczyta─ç opinie

cena 220,65 zł

Kupi─ç

Swobodnie stwarzaj swoje teksty i rysunki bez obawy o pozostawienie ┼Ťlad├│w na stronie za pomoc─ů rysika Adonit. Jest wygodny w u┼╝yciu, poniewa┼╝ jest wyposa┼╝ony w przyciski szybkiego dost─Öpu, a mianowicie przyciski umo┼╝liwiaj─ůce kasowanie i wywo┼éywanie menu kontekstowego. Dzi─Öki aluminiowej obudowie i klipsowi, rysik przypomina drogi d┼éugopis klasy premium. Rysik jest ┼éadowany za pomoc─ů kabla Micro-USB, a jego ┼éadowanie wystarczy na 80 godzin.

Czyta─ç wi─Öcej

Proste u┼╝ycie

Adonit Ink

Zalety

  • Przyciski szybkiego dost─Öpu
  • Design zwyk┼éego d┼éugopisu
  • Jest klipsa do mocowania
  • ┼üatwy i kompaktowy

Wady

  • Brak obs┼éugiwania ┼éadowarki bezprzewodowej

10. Baseus Golden Cudge

2
Ranking iLounge
3.7
Ranking kupuj─ůcychPrzeczyta─ç opinie

cena 77,79 zł

Kupi─ç

Rysik Baseus Golden Cudgel Pen jest idealny dla tych, kt├│rzy rysuj─ů profesjonalnie. Ponadto rysik nadaje si─Ö r├│wnie┼╝ do u┼╝ytku w pracy biurowej, biznesowej lub w ka┼╝dym innym kierunku, w kt├│rym istnieje potrzeba robienia r├│┼╝nych notatek. Rysik ze wzgl─Ödu na swoje w┼éa┼Ťciwo┼Ťci przypomina pisanie zwyk┼éym d┼éugopisem. Dlatego zapisywanie wa┼╝nych notatek tym akcesorium b─Ödzie ┼éatwe i proste. O tak! Ten model rysika w jednej chwili zamienia si─Ö w zwyk┼éy d┼éugopis, poniewa┼╝ drugi koniec urz─ůdzenia to ko┼äc├│wka ze zwyk┼éym d┼éugopisem do pisania.

Czyta─ç wi─Öcej
A
Ostatnia opinia od Ania
02/06/21
pytanie Dobre popo┼éudnie, powiedz mi ten uniwersalny rysik pojemno┼Ťciowy?

Wszystkie opinie

Jako┼Ť─ç ceny

Baseus Golden Cudge

Zalety

  • Wykonany z wysokiej jako┼Ťci stopu aluminium
  • Zakres pochylenia ko┼äc├│wki 180 ┬░
  • Magnetyczna pokrywa
  • Dok┼éadne i szybkie pisanie
  • Wygodny i g┼éadki rysunek

Wady

  • Niski poziom na┼éadowania baterii

Ranking rysik dla iPad: đóđżđ┐-10 najbardziej popularnych - 2022 roku

Nazwa Tytu┼é Wy┼Ťwietlenia Ranking Cena, z┼é
Rysik Apple Pencil 2 (MU8F2) Apple Pencil 2 (MU8F2) Najlepszy wyb├│r 23408 5 z 5 681
Rysik ESR Digital Pencil White dla iPad ESR Digital Pencil Dobra kompatybilno┼Ť─ç 26680 4,5 z 5 142
Rysik ESR Digital Rysik Pencil Magnetic Attachment dla iPad ESR Digital Stylus Attachment Prawie jak jabłko 15561 4,4 z 5 172
Rysik Apple Pencil 1 (MQLY3) Apple Pencil (MK0C2) Świetny wybór 28146 4,3 z 5 545
Rysik Penoval Pencil Palm Rejection X1 Rysik White dla iPad mini | Air | Pro Penoval Pencil Palm Rejection Gładkie linie 13687 4 z 5 151
Rysik ESR Digital Rysik White ESR Digital Stylus Wysoka czu┼éo┼Ť─ç 51000 3,9 z 5 136
Rysik SwitchEasy Easy Pencil Pro Black SwitchEasy Easy Pencil Pro Trwałe materiały 18894 3,5 z 5 208
Rysik dla iPad mini | Air | Pro Adonit Note+ Black Adonit Note+ Drive Gesty. 4473 3 z 5 332
Rysik Adonit Ink Silver Adonit Ink Proste u┼╝ycie 11684 2,5 z 5 220
Uchwyt Stylus Baseus Golden Cudgel Black Baseus Golden Cudge Jako┼Ť─ç ceny 20072 2 z 5 77

Kupi─ç Rysik do telefonu | tabletu | iPad w iLounge


V├Żb─Ťr dobr├ęho stylusu pro iPad nen├ş tak snadn├Ż: Na trhu najdete mnoho r┼»zn├Żch mo┼żnost├ş v jin├ęm segmentu cen. Nav├şc ne v┼íichni za─Ź├íte─Źn├ş um─Ťlci, kupuj├şc├ş sv┼»j prvn├ş stylus v─Ťd├ş, kter├Ż z nich je pro n─Ť lep┼í├ş vybrat. Ide├íln├ş volba na rok samoz┼Öejm─Ť z┼»stala Apple Pencil 2 generace. Ale ne ka┼żd├Ż m├í p┼Ö├şle┼żitost koupit tu┼żku Apple.

Nyn├ş mnoho v├Żrobc┼» nab├şz├ş alternativn├ş mo┼żnosti za dostupnou cenu. Shrom├í┼żdili jsme nejzaj├şmav─Ťj┼í├ş ┼Öe┼íen├ş na z├íklad─Ť ceny, hodnocen├ş a recenz├ş na┼íich z├íkazn├şk┼».




Rysik do telefonu | tabletu | iPad: Ranking marki


Brakuje
czego┼Ť w TOP?
Udost─Öpnij