iLounge | 💙 Rankingi | Ranking zniżki na czarny piątek
Rankingi
Sophia Stark

Sophia Stark · Zaktualizowane 11/27/20

Ranking zniżki na czarny piątek 2022 roku

Wybór najważniejszych i niezbędnych zniżek w Black Friday 2020 Lata w Ilounge. Każdy może znaleźć akcesorium do zniżek dla siebie ,, które wybraliśmy w cenie , Liczba rabatów i osobistych zaleceń. Dlatego pamiętaj, aby przeczytać , nie doradzić złego !


Ranking zniżki na czarny piątek

1. iPhone 12 Pro 512Gb Pacific Blue

5.0
Ranking iLounge
4.5
Ranking kupującychPrzeczytać opinie

cena 5 423,25

Kupić

Nowością tego sezonu jest iPhone 12 Pro w eleganckim niebieskim kolorze (Pacific Blue) również na 512 GB! Na tym Black Friday masz szansę chwycić Smartphone Welcome z Lidarem, wsparciem do ładowania magnetycznego Magsafe i jedną z najlepszych kamer, które kiedykolwiek stworzyły Apple w bardzo przyjemnej cenie. Pospiesz się, ponieważ rabaty są ważne do 29 listopada.

Czytać więcej

Najlepszy ty.

iPhone 12 Pro 512Gb Pacific Blue

Zalety

  • Skaner LIDAR
  • 3 Moduły kamery 12mm
  • 512 GB
  • Wsparcie dla formatu Adobe Proraw
  • Najnowsze IOS 14.2
  • Top Color
  • 6 GB RAM
  • 6,1-cal Ekran OLED
  • Procesor A14.

2. iPhone 12 mini 128Gb (PRODUCT) RED

5.0
Ranking iLounge
4.0
Ranking kupującychPrzeczytać opinie

cena 3 456,00

Kupić

Kolejne pożądane urządzenie w tym sezonie jest małym 5,4-calowym iPhone'em 12 mini w soczystym kolorze czerwonym (rozproszone)! Jeśli jesteś zmęczony starym smartfonem, ale nie chcę być aktualizowany na dużym ekranie, ponieważ jesteś klasycznym amatorskim wygoda - iPhone 12 mini jest po prostu stworzony dla Ciebie. W tym czarnym piątek masz szansę wreszcie aktualizować do nowego, aktualnego i stylowego urządzenia. W końcu obniżamy ceny po prostu na niemożliwość!

Czytać więcej
K
Ostatnia opinia od Kolya.
12/02/20
Prawdopodobnie sprzedawaj Wziąłem czysty, aby użyć i zobaczyć, co cud technologii. Ja będe sprzedawać. Jest dla mnie niewygodnie, niestety, chociaż wygląda fajnie, zabawnie, gdy otrzymasz taką telefon z koszuli i wszystkich takich - gdzie wykopałeś tę rzadkość. Z daleka jak cztery lub pięć), ale wciąż przystanek pieniędzy i wziąć o max. Dziękujemy, że kupujesz szybką dostawę!

Wszystkie opinie

Mały przyjaciel

iPhone 12 mini 128Gb (PRODUCT) RED

Zalety

  • 5.4-calowy ekran OLED
  • 128 GB Moduł zintegrowany
  • 2 Moduł kamery 12mm
  • 4 GB RAM
  • Najnowszy IOS 14.2
  • Kompaktowy rozmiar
  • Top i jasny kolor
  • procesor A14

3. Apple iPad 8 (2020)

5.0
Ranking iLounge
3.2
Ranking kupującychPrzeczytać opinie

cena 2 126,75

Kupić

W przypadku studiów i miłośników do tworzenia wspaniałych wiadomości - na cześć Black Friday obniżyliśmy cenę na nowy iPad 8 (2020). Teraz, jeśli długo chciałbyś kupić powitalny tabletek Apple dla siebie, masz taką okazję! Proszę sobie z przyjemnym prezentem, który będzie przydatny przez wiele lat.

Dla kreatywności

Apple iPad 8 (2020)

Zalety

  • 10.2-calowy wyświetlacz
  • Dotykowy
  • Procesor A12
  • Obsługa Ołówek Apple
  • 3,5 mm Złącze
  • Ładowanie przez błyskawicę
  • kompaktowe i wygodne do użytku

4. Apple Watch SE 44mm

5.0
Ranking iLounge
4.5
Ranking kupującychPrzeczytać opinie

cena 1 781,12

Kupić

Wszyscy, którzy już dawniej marzyli o jabłkowym zegarku na tym czarnym piątku, może w końcu ucieleśniać swoje marzenie do życia. W końcu pojawił się na horyzoncie, tuż przy prezentacji Apple i już zniżką w ILounge! Pomóż zawsze być w kontakcie, śledzić zdrowie, podkreślasz swój stylowy wizerunek i bliskie wakacje.

Najlepszy prezent

Apple Watch SE 44mm

Zalety

  • 32 GB pamięci wewnętrznej
  • rozmiar wyświetlania 44mm
  • Nowość Apple 2020
  • Aktywność śledzenia i sen
  • Najnowsze zegary 7

5. AirPods Pro

5.0
Ranking iLounge
3.4
Ranking kupującychPrzeczytać opinie

cena 694,88

Kupić

Słuchawki bezprzewodowe Apple Airpods Pro pozostają odpowiednim prezentem dla bliskich i oczywiście same same. Jeśli jesteś miłośnikiem wysokiej jakości muzyki brzmiącą lub wiem, kim jest Airpods Pro jest dokładnie potrzebny - twój przystanek. Czarny piątek ułożony w Ilounge prawdziwy pricefall, więc masz szansę wyrzucić słuchawki Witamy w oszałamiającej cenie!

Czytać więcej
S
Ostatnia opinia od Sergei.
01/21/22
Co powiedzieć, osobiście byłem zachwycony tym modelem, że tutaj są krótsze baterie, które wpływa na projekt. Teraz słuchawki przestały być jak wiszący snot z uszu i dzięki temu.

Wszystkie opinie

Miłośnicy muzyki

AirPods Pro

Zalety

  • Aktywna redukcja hałasu
  • Wygodny współczynnik formularza
  • Ładowanie przez błyskawicę
  • Quick Siri Call
  • Przestrzenne wsparcie dźwięku

6. oneLounge MagSafe Charger 15W

5.0
Ranking iLounge
3.5
Ranking kupującychPrzeczytać opinie

cena 98,62

Kupić

W tym roku Apple wróciło do Technologii Life Magsafe, ale teraz w magnetycznym ładowaniu bezprzewodowego dla iPhone'a 12. udało nam się również uzyskać najlepszą kopię oryginalnego ładowania specjalnie dla tych, którzy nie chcą przepłacać, ale chciałbym spróbować nowość. ONELEOUNGE Magsafe Ładowarka 15W - niezrównana, prędkość ładowania do 15W, montaż magnetyczny na modelach iPhone 12 jest obsługiwany, ale akcesoria nie stoi jak skrzydło Boeing.

Czytać więcej
E
Ostatnia opinia od Eugene.
12/17/21
Używam 30 wat z PBCUK z 30 W. Działa świetnie. Animacja jest zawsze stabilna. Przed kompletnym ładowaniem nie spadnie.

Wszystkie opinie

Najlepsza kopia Apple

oneLounge MagSafe Charger 15W

Zalety

  • Najlepsze kopiowanie Apple
  • Wsparcie Magnetyczne do iPhone 12
  • Ładowanie z zasilaniem do 15W
  • Przyjemna konstrukcja

7. oneLounge 20W USB-C

5.0
Ranking iLounge
3.0
Ranking kupującychPrzeczytać opinie

cena 81,12

Kupić

Adaptery zasilania do iPhone'a, takie jak piorunowe kable nigdy się nie zdarzają. Uważamy, że użytkownicy Apple doskonale rozumiemy, czym jesteśmy. Tym razem zdecydowaliśmy się zmniejszyć cenę wysokiej jakości kopii 20 W adaptera Apple. Idealne rozwiązanie do szybkiego ładowania, akcesorium, które nigdy nie będzie zbędne w żadnym domu!

Pożądane ładowanie

oneLounge 20W USB-C

Zalety

  • Najlepsza kopia Apple
  • Moc 20 W

8. Xiaomi Mi Band 5

5.0
Ranking iLounge
3.8
Ranking kupującychPrzeczytać opinie

cena 268,62

Kupić

Nowość tego roku - The Fitness Bransoletka Xiaomi MI Band 5 przyjdzie do smaku ludzi w sporcie i zainteresowany wspieraniem się w kształcie. Ponadto ten mały, ale bardzo niezbędny asystent może być wspaniałym prezentem nowego roku dla ukochanej osoby lub dziecka.

Dla sportów

Xiaomi Mi Band 5

Zalety

  • Aktywność monitorowania i snu
  • amolowany wyświetlacz
  • Bezprzewodowe ładowanie magnetyczne
  • Montaż markowych tarczy
  • do 14 dni użytkowania bez ładowania

9. oneLounge Genuine Leather Case

5.0
Ranking iLounge
3.8
Ranking kupującychPrzeczytać opinie

cena 128,62

Kupić

Oczywiście Black Friday jest również powodem do zakupu z wysokiej jakości akcesoriami dla ich urządzeń. Webraliśmy to i postanowiliśmy zmniejszyć cenę dla skórzanych kopii z prawdziwej skóry z prawdziwej skóry okładki. Dlatego, jeśli chciałeś zaktualizować wygląd swojego iPhone'a 12 Pro Max Lekko - zwróciłeś się do adresu, ponieważ mamy idealne skórzane obudowy z magisafe wsparciem dla rabatów.

Czytać więcej
I
Ostatnia opinia od Ivan. Zweryfikowany nabywca
01/06/22
Doskonały przypadek, fajny wygląd z telefonem. Duże różnice od oryginału nie znalazły się, z wyjątkiem ceny i wyglądu animacji. Polecam te pokrywy 100%.

Wszystkie opinie

Styl ochrony

oneLounge Genuine Leather Case

Zalety

  • Wsparcie Magsafe
  • Najlepsza kopia Apple
  • przystępna cena

10. ESR Ice Shield

5.0
Ranking iLounge
4.2
Ranking kupującychPrzeczytać opinie

cena 63,62

Kupić

Szklana skrzynka ESR Ice Shield Blue Frame | Wyczyść na iPhone 12 | 12 Pro jest jednym z naszych ulubionych, którzy nie wstydzą się noszenia na nowym urządzeniu i polecam klientów. Silna ochrona komorowa, twarze, zapewniono dodatkową ochronę ekranu, a także prosty i przyjemny design. Okładka, która jest wykonana na piękno, nie może być ukryta od ciebie w najbardziej głośnej sprzedaży roku. Teraz jest dostępny w przyjemnej cenie, dzięki czemu możesz sprawdzić całą jego chłód!

Czytać więcej
D
Ostatnia opinia od Denis. Zweryfikowany nabywca
03/26/21
Zakryta pokrywa Kupiłem i nie żałowałem. Wygląda tylko na bombę !!! Dzięki!

Wszystkie opinie

Trwała tarcza

ESR Ice Shield

Zalety

  • Przyjemna konstrukcja
  • Modna ochrona
  • Ciekawe kolor
  • Prosta konstrukcja

11. oneLounge Silicol Edge Full Cover Glass 2.5D

4
Ranking iLounge
4.6
Ranking kupującychPrzeczytać opinie

cena 36,63

Kupić
zostało się 1 шт.

OneLounge Silicol Edge Full Cover Glass 2.5D Szkło ochronne to sprawdzona i wiarygodna szkło do ochrony ekranu iPhone'a 12 | 12 PRO. Sami używali i polecasz, abyście, więc na cześć Czarnego Piątku zmniejszyli ceny, aby można było kupić akcesoria ochronne w kolorze czarnym!

D
Ostatnia opinia od Dmitr Zweryfikowany nabywca
11/11/21
Po raz pierwszy wzięłam szklankę z OoneLounge i nie żałowałem. Kieliszek doskonałej jakości, obejmuje cały przedni panel telefonu, wyłącznik pod górnym głośnikiem ma swoją kratę, która tworzy wrażenie, jakby chroniący szkło i nie. Jestem zadowolony z towarów, będę wziąć inny.

Wszystkie opinie

Ochrona ekranu.

oneLounge Silicol Edge Full Cover Glass 2.5D

Zalety

  • Pokrycie pełnoekranowe
  • Dobra reprodukcja kolorów

12. Baseus 0.3mm Full Screen Curved Tempered Glass

4
Ranking iLounge
3.1
Ranking kupującychPrzeczytać opinie

cena 49,88

Kupić

Na zegarek jabłkowy również znajduje się szkło ochronne z rabatem. A jeśli rozmawiamy o tym, może być tylko pierwszej klasy baseus 0,3 mm pełny ekran zakrzywiony hartowane szkło! Ponieważ faceci są w stanie dokonać wysokiej jakości szkła, które są anulowane, długie zużyte i nie kolidują z ekranem Smart Clock.

A
Ostatnia opinia od Artem.
12/02/21
Ogólnie, zadowolony

Wszystkie opinie

Szklana tarcza

Baseus 0.3mm Full Screen Curved Tempered Glass

Zalety

  • Prosty i trwały

Ranking zniżki na czarny piątek: Топ-12 najbardziej popularnych - 2022 roku

Nazwa Tytuł Wyświetlenia Ranking Cena, zł
Apple iPhone 12 Pro 512Gb Pacific Blue (MGM43 / MGMX3) iPhone 12 Pro 512Gb Pacific Blue Najlepszy ty. 18342 5.0 z 5 5423
Apple iPhone 12 mini 128Gb (PRODUCT) RED (MGE53) iPhone 12 mini 128Gb (PRODUCT) RED Mały przyjaciel 4728 5.0 z 5 3456
Apple iPad 8 (2020) Wi-Fi 32Gb Gold (MYLC2) Apple iPad 8 (2020) Dla kreatywności 6864 5.0 z 5 2126
Smartwatch Apple Watch SE GPS, 44mm Space Gray Aluminum Case with Black Sport Band (MYDT2) Apple Watch SE 44mm Najlepszy prezent 11352 5.0 z 5 1781
Apple AirPods Pro (MWP22) AirPods Pro Miłośnicy muzyki 309928 5.0 z 5 694
Ładowarka bezprzewodowa iLoungeMax MagSafe Charger 15W do iPhone | AirPods OEM (z wsparciem animacji) oneLounge MagSafe Charger 15W Najlepsza kopia Apple 143728 5.0 z 5 98
Ładowarka iLoungeMax USB-C Adapter 20W dla iPhone 13 | 12 oneLounge 20W USB-C Pożądane ładowanie 78795 5.0 z 5 81
Opaska sportowa Xiaomi Mi Band 5 Xiaomi Mi Band 5 Dla sportów 33914 5.0 z 5 268
Skórzane etui iLoungeMax Genuine Leather Case MagSafe Baltic Blue dla iPhone 12 Pro Max OEM oneLounge Genuine Leather Case Styl ochrony 16245 5.0 z 5 128
Szklane etui ESR Ice Shield Blue Frame | Clear Back dla iPhone 12 | 12 Pro ESR Ice Shield Trwała tarcza 15326 5.0 z 5 63
Szkło hartowane z siatką na głośniku oneLounge SilicolEdge Full Cover Glass 3D do iPhone 12 | 12 Pro oneLounge Silicol Edge Full Cover Glass 2.5D Ochrona ekranu. 15241 4 z 5 36
Szkło hartowane Baseus 0.3mm Full Screen Curved Tempered Glass Black do Apple Watch 44mm SE | 6 | 5 | 4 Baseus 0.3mm Full Screen Curved Tempered Glass Szklana tarcza 23985 4 z 5 49

Sezónní prodej na počest Černého pátku je důvodem pro univerzální šílenství a nákupy headlong. Letos nebudeme čekat na sezónní fronty a odhady z polic kvůli karanténě, ale to vám nezabrání v tom, abyste v internetových obchodech provedli užitečné a požadované nákupy. Editoři iLounge se rozhodli trochu pomoci a zdůraznit naše špičkové produkty, které jsou k dispozici v našem obchodě za sezónní slevy na Černý pátek.

Doufáme, že se vám náš výběr líbí. A pokud se chcete podívat na celou řadu zboží podle slev - klikněte na tlačítko o něco níže. Stále existuje spousta zajímavých věcí.



Brakuje
czegoś w TOP?
Udostępnij