iLounge | Rankingi | ­čĺÖ Ranking akcesoria | Ranking akcesoria do iPhone 11
Rankingi
Alina Vasilchuk

Alina Vasilchuk ┬Ě Zaktualizowane 02/15/23

Ranking akcesoria do iPhone 11 2023 roku

Wybierz nowe akcesoria dla iPhone 11? Zebrali┼Ťmy ocen─Ö najlepszych akcesoriów dla twojego flagowego .  



Ranking akcesoria do iPhone 11
Etui na iPhone 11

Etui na iPhone 11 - iLounge

Dost─Öpny
od 28,20 zł

1. Apple Watch Series 7 GPS + Cellural

5.0
Ranking iLounge
4.0
Ranking kupuj─ůcychPrzeczyta─ç opinie

cena 4 351,07 zł

Kupi─ç

Smart Watch Apple Watch Series 7 GPS + Og├│lnopolski, 41mm Z┼éota skrzynka ze stali nierdzewnej ze z┼éot─ů p─Ötli Milanese jest najlepsz─ů wersj─ů zegara, ┼Ťledz─ů sportu, zdrowie, wygodne do komunikacji, maksymalnej ochrony i wiele innych funkcji. Poczuj jeszcze wi─Öcej funkcji z nowym zegarka Apple Watch Series 7 GPS + inteligentne zegarki inteligentne.

Godziny pracy

Apple Watch Series 7 GPS + Cellural

Zalety

  • Niezawodno┼Ť─ç
  • Szybkie ┼éadowanie
  • Zestaw r├│┼╝nych czujnik├│w
  • Ochrona przed wod─ů i kurzem
  • powi─Ökszony wy┼Ťwietlacz
  • pi─Ökny design
  • wygodne
  • odporny na dowolne uszkodzenia
  • nowoczesny design

Wady

  • Nie wszystkie dost─Öpne Cena

2. AirPods Pro

5.0
Ranking iLounge
3.4
Ranking kupuj─ůcychPrzeczyta─ç opinie

cena 661,79 zł

Kupi─ç

Nowe Apple Airpods Pro z technologi─ů redukcji ha┼éasu i liniowc├│w silikonowych, zw┼éaszcza dla wygodnego s┼éuchania muzyki, bez rozpraszaj─ůcych czynnik├│w. Wygodne wk┼éadki, dzi─Öki czemu na zawsze zapomnisz o dyskomfort. Nierealna jako┼Ť─ç d┼║wi─Öku za pomoc─ů adaptacyjnego korektora, kt├│ry automatycznie dostosowuje muzyk─Ö pod kszta┼étem ucha do stabilnego, wysokiej jako┼Ťci d┼║wi─Öku.

Czyta─ç wi─Öcej
S
Ostatnia opinia od Sergei.
01/21/22
Co powiedzie─ç, osobi┼Ťcie by┼éem zachwycony tym modelem, ┼╝e tutaj s─ů kr├│tsze baterie, kt├│re wp┼éywa na projekt. Teraz s┼éuchawki przesta┼éy by─ç jak wisz─ůcy snot z uszu i dzi─Öki temu.

Wszystkie opinie

Ranking AirPods Pro.

AirPods Pro

Zalety

  • Wysokiej jako┼Ťci d┼║wi─Ök
  • Ochrona wody i potu
  • Czujnik sterowania
  • wi─Öcej ni┼╝ 4,5 godziny bez ┼éadowania
  • Technologia kontroli szum├│w
  • Szybki dost─Öp do Siri
  • Wygoda

Wady

  • Nie wszystkie dost─Öpne Cena

3. Zens Dual + Watch Aluminium

5.0
Ranking iLounge
3.1
Ranking kupuj─ůcychPrzeczyta─ç opinie

cena 583,21 zł

Kupi─ç

Zens Dual + Watch Aluminium White 20W to szybka ┼éadowarka, kt├│ra wype┼éni energi─Ö kilku urz─ůdze┼ä. Certyfikacja MFI, co oznacza, ┼╝e zbli┼╝a si─Ö do produkt├│w Apple bez w─ůtpienia i nie b─Ödzie z tym problem├│w.

Bezprzewodowy

Zens Dual + Watch Aluminium

Zalety

  • Szybkie ┼éadowanie
  • ┼éadowanie 3 Urz─ůdzenia w tym samym czasie
  • Certyfikacja MFI
  • Nowoczesny design
  • Solidna konstrukcja

Wady

  • Nie tanie

4. Mophie Power Boost XL

4.9
Ranking iLounge
4.2
Ranking kupuj─ůcychPrzeczyta─ç opinie

cena 149,88 zł

Kupi─ç

Mofie Power Boost XL Black 10400mAh jest przestronn─ů bateri─ů, kt├│ra jest komfortowa podczas spacer├│w, relaksuj─ůca w przyrodzie i innych przypadkach. Stylowy, minimalistyczny design, a tak┼╝e wyposa┼╝ony w wska┼║nik LED pokazuj─ůcy poziom na┼éadowania.

Y
Ostatnia opinia od Yuri. Zweryfikowany nabywca
06/08/19
Bank Power. Kupi┼éem 1 rok temu, u┼╝ywam go i wszystko przychodzi do wszystkich gad┼╝et├│w, maksymalne ┼éadowanie, niedoci─ůgni─Öcia nie zauwa┼╝am, jestem zadowolony ze wszystkich 100% Polecam ten bank mocy, nie straci, i kup w tym online sklep!

Wszystkie opinie

Szybki ładunek

Mophie Power Boost XL

Zalety

  • Pojemno┼Ť─ç: 10400mAh
  • przestronny
  • wska┼║nik LED

Wady

  • Namacalna waga

5. Gamevice GV157SF

4.9
Ranking iLounge
3.4
Ranking kupuj─ůcychPrzeczyta─ç opinie

cena 321,31 zł

Kupi─ç

Joystick Gamevice GV157SF dla iPhone jest ┼éatwy w u┼╝yciu, idealny dla pocz─ůtkuj─ůcych w grach. Jest r├│wnie┼╝ kompatybilny ze wszystkimi seri─ů iPhone'a. Zainstaluj joystick na iPhone, pod┼é─ůcz ┼éadowark─Ö i ciesz si─Ö grami.

Łatwa kontrola

Gamevice GV157SF

Zalety

  • ┼ü─ůczy si─Ö za pomoc─ů ┼éadowania
  • Wygodne przechwytywanie
  • Easy Control
  • Szybkie po┼é─ůczenie

Wady

  • ┼ü─ůczy si─Ö tylko z ┼éadowaniem

6. Olloclip Pocket

4.9
Ranking iLounge
4.3
Ranking kupuj─ůcychPrzeczyta─ç opinie

cena 353,45 zł

Kupi─ç

Wsp├│┼éczesne narz─Ödzie kamery, przy u┼╝yciu obiektywu Kieszonkowego Olloclip 2x + FISHEYE + MACRO15X, mo┼╝esz zrobi─ç profesjonalne zdj─Öcia za pomoc─ů tylko specjalnych soczewek. Idealnie kompatybilny z iPhone 11. Po prostu pod┼é─ůcz go do urz─ůdzenia i uzyskaj doskona┼ée zdj─Öcia.

T
Ostatnia opinia od Tanya.
07/28/21
Dla fotograf├│w top. Fajny obiektyw, d┼éugo szuka┼éem czego┼Ť samego, TC jest stale zdj─Öcie. Jako┼Ť─ç jest super, prawda nie dowiedzia┼éa si─Ö natychmiast, jak go zainstalowa─ç, ale potem przeczyta┼éem artyku┼é i wszystko wydaje si─Ö by─ç w porz─ůdku. Teraz Fotik w piecu))

Wszystkie opinie

Jako┼Ť─ç

Olloclip Pocket

Zalety

  • Wysokiej jako┼Ťci fotografi─Ö
  • Makro obiektyw
  • Lens Fisheye
  • ┼üatwa instalacja

Wady

  • Nie kompatybilny z ok┼éadkami ochronnymi

7. ESR USB-C to Lightning PD MFI

4.8
Ranking iLounge
4.6
Ranking kupuj─ůcychPrzeczyta─ç opinie

cena 71,70 zł

Kupi─ç

Woven ESR USB-C do pioruna kabla PD MFI do szybkiego ┼éadowania i synchronizacji danych. Transfer danych i ┼éadowanie b─Öd─ů dost─Öpne przy maksymalnej pr─Ödko┼Ťci 480 Mb /s. Kabel jest wyposa┼╝ony w interfejsy typu USB-C i specyfikacji piorunowych.

A
Ostatnia opinia od Andrey.
06/15/21
Na poziomie Bardzo dobra jako┼Ť─ç, warkocz, czego potrzebujesz! Polecam.

Wszystkie opinie

Jako┼Ťciowy

ESR USB-C to Lightning PD MFI

Zalety

  • Szybka synchronizacja i ┼éadowanie
  • Pleciony sznur
  • MFI Certyfikacja
  • D┼éugo┼Ť─ç 1m

Wady

  • Gdy ca┼éa d┼éugo┼Ť─ç nie jest aktywowana, kabel musi by─ç gotowany

8. iLoungeMax Tempered Glass Soft Edge

4.8
Ranking iLounge
3.3
Ranking kupuj─ůcychPrzeczyta─ç opinie

cena 30,20 zł

Kupi─ç

Szk┼éo ochronne na pe┼énym ekranie ILOONGEMAX szk┼éo hartowane Mi─Ökka kraw─Öd┼║ 0,23 mm dla iPhone 11 | XR - Best Ekran Ochrona. Cienka i lekka pow┼éoka gwarantuje wra┼╝liwo┼Ť─ç i dok┼éadno┼Ť─ç obrazu.

N
Ostatnia opinia od Nicholas.
12/29/21
Jestem zadowolony dzi─Öki wszystkim polecam

Wszystkie opinie

┼üatwo┼Ť─ç

iLoungeMax Tempered Glass Soft Edge

Zalety

  • Ochrona zarysowa┼ä i zarysowania
  • Ochrona pe┼énoekranowa
  • ┼éatwa i cienka

Wady

  • Z silnym uderzeniem mo┼╝e p─Ökn─ů─ç

9. iLoungeMax Full Camera Protective MagSafe

4.8
Ranking iLounge
5.0
Ranking kupuj─ůcychPrzeczyta─ç opinie

cena 28,20 zł

Kupi─ç

Case silikonowe Iloungemax Pe┼éna kamera Ochronna Magsafe Case Lavender dla iPhone 11 - nie tylko chroni przed zadrapaniami i innymi uszkodzeniami i uzupe┼éniaj─ů Tw├│j obraz. Stylowy i jasny, taki akcesorium nie b─Ödzie mia┼é racj─Ö w cieniu.

Maksymalna ochrona

iLoungeMax Full Camera Protective MagSafe

Zalety

  • Magsafe Accessory
  • Slim i Easy
  • Pi─Ökna konstrukcja
  • Przyjemna do tekstury dotykowej powierzchni

Wady

  • Z biegiem czasu mo┼╝e straci─ç jasno┼Ť─ç.

10. oneLounge

4.7
Ranking iLounge
4.0
Ranking kupuj─ůcychPrzeczyta─ç opinie

cena 159,00 zł

Kupi─ç

Quick Gan Charging OneElounge 1Power 66W 2XUSB-C + USB-A dla iPhone | MacBook |. Mocne urz─ůdzenie do laptopa ma dwa porty USB-C i moc 66W. Dzi─Öki takim funkcjom mo┼╝esz pobiera─ç trzy urz─ůdzenia w tym samym czasie.

S
Ostatnia opinia od Sergijski
02/01/22
Tse b_lsha nie vĐľdguk, ale moc. Skin Watt PĐľdTrumyut Skin Zkiydnyy port_V? Wskaza─ç na wi├│r w wiosce. TOBTO USB-C + USB-C, my┼Ťli. Na obrazach Bacha 18 + 18 + 30, Alla nie prosecouxo, na kt├│rym oni s─ů mn─ů. A Yakscho Buda 2 Id┼║?

Wszystkie opinie

Szybko

oneLounge

Zalety

  • Kompaktowy rozmiar
  • Technologia GAG
  • Moc

Wady

  • Nie tanie

Ranking akcesoria do iPhone 11: đóđżđ┐-10 najbardziej popularnych - 2023 roku

Nazwa Tytu┼é Wy┼Ťwietlenia Ranking Cena, z┼é
Smartwatch Apple Watch Series 7 GPS + Cellural, 41mm Gold Stainless Steel Case with Gold Milanese Loop (MKHH3) Apple Watch Series 7 GPS + Cellural Godziny pracy 7374 5.0 z 5 4351
Apple AirPods Pro (MWP22) AirPods Pro Ranking AirPods Pro. 310030 5.0 z 5 661
Ładowarka bezprzewodowa Zens Dual + Watch Aluminium White 20W Zens Dual + Watch Aluminium Bezprzewodowy 11931 5.0 z 5 583
Powerbank Mophie Power Boost XL Black 10400mAh Mophie Power Boost XL Szybki ładunek 8821 4.9 z 5 149
Joystick Gamevice GV157SF dla iPhone Gamevice GV157SF Łatwa kontrola 14046 4.9 z 5 321
Obiektyw Olloclip Pocket Telephoto 2X + Fisheye + Macro15x dla iPhone 11 Olloclip Pocket Jako┼Ť─ç 7791 4.9 z 5 353
Kabel ESR USB-C to Lightning PD MFI 1m Black Do ┼éadowania i synchronizacji iPhone | iPad ESR USB-C to Lightning PD MFI Jako┼Ťciowy 32357 4.8 z 5 71
Szk┼éo hartowane na ca┼éy ekran iLoungeMax Tempered Glass Soft Edge 0.23mm do iPhone 11 | XR iLoungeMax Tempered Glass Soft Edge ┼üatwo┼Ť─ç 11265 4.8 z 5 30
Silikonowe etui iLoungeMax Full Camera Protective MagSafe Case Lavender dla iPhone 11 iLoungeMax Full Camera Protective MagSafe Maksymalna ochrona 3769 4.8 z 5 28
Ładowarka sieciowa Gan oneLounge 1Power 66W 2xUSB-C + USB-A do iPhone | MacBook oneLounge Szybko 22781 4.7 z 5 159

Kupi─ç Etui na iPhone 11 w iLounge


iPhone 11 je v├Żkonn├Ż smartphone, kter├Ż se v roce 2021 vyrovn├í se v┼íemi ├║koly od spot┼Öebitele. Za┼Ö├şzen├ş m├í minimalistick├Ż a stylov├Ż design a tak├ę ┼íirokou funk─Źnost schopnost├ş. Pomoc├ş iPhone 11 m┼»┼żete po┼Öizovat obr├ízky s vysokou kvalitou a nahr├ívat videa, pracovat s dokumenty, hr├ít hry, sledovat filmy atd.

Aby bylo mo┼żn├ę vyu┼ż├şt ve┼íkerou funk─Źnost iPhone 11 tv┼»rc┼» Apple a dal┼í├ş zna─Źky p┼Öedstavuj├ş mnoho dal┼í├şch p┼Ö├şslu┼íenstv├ş a pom┼»cek, kter├ę jsou uvedeny v na┼íem internetov├ęm obchod─Ť. Lze je nap┼Ö├şklad rozd─Ťlit do n─Ťkolika kategori├ş:




Etui na iPhone 11: Ranking marki


Brakuje
czego┼Ť w TOP?
Udost─Öpnij